Voor het storten van uw betonvloer bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben de kennis en jaren lange ervaring in huis om de juiste materialen met de gewenste eigenschappen zo toe te passen, dat uw wens in vervulling kan gaan voor een scherpe prijs.
Zo kunt u kiezen voor een zware industrieele betonvloer of een lichtere betonvloer voor uw carpoort of een designvloer in uw woonkamer,een vloeistof-dichte betonvloer met pbv verklaring of een betonvloer met ruwere afwerking, om uitglijden te voorkomen bijv. bij een wasplaats of in een paardenstal. Ook zijn bij ons de betonvloeren in kleur te verkrijgen die u wenst.
Door betonvloeren na het storten te vlinderen zijn ze gemakkelijk schoon te houden en stuiven ze niet meer.Wij proberen zo altijd om uw wensen te verwezelijken.
Ons team staat altijd voor u klaar! Een vrijblijvende offerte is snel geregeld.
Woonbeton in Herpt
Hier is een woonbetonvloer gelegd die met antracietkleur is afgevlinderd. Voor deze vloer is 8 cm. beton nodig geweest. Woonbeton kunnen we al leggen vanaf 5 cm. dikte.
Woonbeton in Vught
Een doorgekleurde antrcietkleurige betonvloer van 150 m.in een vergadercentrum aan de Boxtelseweg in Vught.
woonbeton
Hier is een designvloer gerealiseerd van 200 m in Blaricum. In de deze woonbeton is de vloerverwarming verwerkt op isolatie. Bij het zwembad is een iets stroevere afwerking gemaakt tegen uitglijden en tevens afschotgecreeerd.
Designvloer in woonhuis
Een 6 cm.dikke betonvloer in woonkamer gestort met gekleurde beton. Tijdens het afwerken wordt er nog eens extra rode granulaat ingestrooid om een warmere uitstraling te verkrijgen.In deze vloer word direct vloerverwarming gerealiseerd.
Terrasvloer
Een terrasvloer met ingestrooide terracotta kleur.Deze kleur word met de machine ingeschuurd waardoor de kleur alleen in de toplaag zit.
Designvloer antraciet
Hier wordt een doorgeleurde beton verwerkt tot een antraciet kleurige designvloer in een woonkamer en hal.
Smeerput in garage
Hier een bedrijfsvloer in een garage te Nederhemert, waarin tegelijk een smeerput is gerealiseerd.
3000 m2. buiten terrein.
Hier wordt 3000 m2. buitenterrein gelegd in Papendrecht. De betonvloer wordt na het vlinderen direct ruw afgwerkt met bezemstructuur. Dit gebeurd omdat er met veel zand,stof en grond wordt gewerkt, wat bij nat weer gladheid op een gevlinderde betonvloer zou kunnen veroorzaken.
Parkeerkelder Nijmegen
Hier zijn we een parkeerkeldervloer aan het storten te Nijmegen. Deze wordt monolitisch afgewerkt waarna we de betonwanden gaan zetten.
Autowasserette.
Hier hebben we een betonvloer gelegd in een autowasserette te Utrecht, waar veel afschot met putten in is verwerkt. Hierin is ook de put gemaakt voor de automatische kettingbaan.